Tűzbiztos pénzkazetta érték és dokumentum tárolására

tűzálló pénzkazetta

Egy tűzbiztos pénzkazettában nem esik a tűznek áldozatul semmilyen fontos adat. A tároláshoz válassza megbízható pénzkazettáink egyikét!

A széfnek nem tud elegendő helyet kialakítani az irodában? A páncélszekrény már tele van? A  tűzálló hordozható értéktároló önmagában is teljes értékű védelmet tud nyújtani, de kiegészítő tárolóként is használható széf vagy páncélszekrény mellé.

Az olyan, kis méretű tárgyaknak való a  tűzálló hordozható értéktároló, amiket egy széfbe nem tenne be, illetve amik miatt egy páncélszekrényt nem vásárolna meg. Ezek az értéktárolók egyébként is helyhez kötöttek, tehát nem igazán lehet gyorsan hozzájuk férni, kiüríteni a tartalmukat, ha például tűz üt ki.

A tűzbiztos pénzkazetta kis mérete, ideális súlya miatt hordozható. Szállítani tudja benne azokat a tárgyakat, dokumentumokat, amikre szüksége van, ha az egyszerű aktatáskába nem szeretné tenni őket. Amellett, hogy a pénzkazetta hordozható, fekete színe és kompakt mérete miatt nem feltűnő, el lehet rejteni poggyászban, autóban is.  Katasztrófa esetén a tűzbiztos pénzkazetta könnyen mozdítható és kimenekíthető a helyszínről. Ha az irodában tűz üt ki, a kazetta nyitásával nem kell bajlódni, elég fogni és kivinni a tartalmával együtt.

A Sentry tűzbiztos pénzkazettái fekete színű, több méretben és biztonsági besorolással is készülnek. A széf kisebb és olcsóbb változata, ami akár egy órán keresztül tud tűzállóságot fenntartani és több napon keresztül vízállóságot biztosítani. A Sentry értéktároló és dokumentumtároló kazettái ETL tesztelésen estek át. Ez azt jelenti, hogy a tárolót tűzpróbának és vízpróbának vetették alá, ami alatt kiderült, meddig bírja a terheléssel szemben. A kazettákat UL tesztnek is alávetették, ami a mechanikai ellenállást vizsgálja.

A tűzálló pénzkazetták márkás modelljeit vonultatja fel a széf és páncélszekrény webáruházunk kínálata. Rendelje meg azt az értéktárolót, ami biztonságot tud nyújtani több fajta fenyegetéssel szemben is! Az online vásárlásban minden támogatást megadunk, csak vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu