Fali páncélszekrények raktárról a széfüzletből.

Fali páncélszekrények a biztos védelemhez

A fali páncélszekrény stabilan rögzített, jól elrejthető védelem! Az értékei védelméhez a fali megoldásnál nem is találhatna jobb választást.

A széfek alapvető, két típus a mobil és a rögzített széf. A széfnél erősebb változat a páncélszekrény. Egy páncélszekrényt nehezebb kirabolni, ha a helye is titkos és jól be van építve. Az önmagukban álló széfek mellett a falba beépíthető páncélszekrények is az értéktárolás hatékony eszközeit képviselik. Ha a vásárló biztos benne és régóta tervezi a fali páncélszekrény megvásárlását, előre ki lehet jelölni a helyét a falban, például egy építkezés vagy átépítés munkálatainak alkalmával.

A fali páncélszekrény jellegzetes szerkezettel rendelkezik, például abban eltér a különálló széftől, hogy a hátsó és az elülső része túllóg a páncélszekrény falán. Az eleje és a hátulja is meg van erősítve, de az oldala ezt nem igényli, mert ott a beton vagy téglafal fogja védeni, de a megfelelő vastagságban kell körbevenni fallal a páncélszekrényt. A megerősítés és a speciális alapanyag, az egyoldali támadhatóság, a kódolás és a zár mind együttesen védi a fali páncélszekrény tartalmát.

A kulcsos fali páncélszekrény és a digitális fali páncélszekrény között kell választania a vásárlónak, ha értéktároláshoz választ új terméket. A modern fali páncélszekrények nyitása már mindkettő módon történhet, felkészülve minden eshetőségre. Természetesen számolni kell azzal is, hogy a páncélszekrényt hogyan tudja álcázni a tulajdonosa. Az ajtaja elé kell valamit helyezni, hogy ne legyen szembetűnő az értéktároló. Nem árt hosszú távon tervezni vele, hiszen a fali páncélszekrény beépítése és az eltávolítása is körülményes, költséges.

Az új széfet akár online is meg tudja vásárolni, csak a kiválasztására kell időt szánnia! Keresse bizalommal a széfek és páncélszekrények forgalmazásával foglalkozó üzletünket! Mi segítünk a döntésben, ami komoly felelősséggel jár. Legyen olyan széfje, páncélszekrénye otthon vagy a munkahelyén, amiben mindig megbízhat! Informálódjon a kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!