Faliszéfek raktárról a széfüzletből.

51 000 Ft61 000 Ft
35 560 Ft66 000 Ft
142 000 Ft320 000 Ft
80 000 Ft265 000 Ft

Biztonságos és titkos védelem faliszéffel

faliszéf

Az otthonában is őrizheti az értékeit, ha felkészül a tárolásukra. A faliszéfekben minden vagyontárgya biztonságban lesz az illetéktelenek elől elrejtve.

Nem szeretné minden pénzét a bankban tartani vagy trezort bérelni az értéktárgyainak? Szüksége van arra, hogy mindig a közelében, karjnyújtásnyira legyenek bizonyos értékei? A széf egy jól bevált eszköz a megőrzésre, amit többen alkalmaznak, mint gondolná.

Az otthoni széfek nem csak az amerikai filmek tehetős szereplőinek a lakberendezési tárgyai. Egy saját széf beépíttetése és használata sok esetben indokolt és praktikus döntés. A széfek egyik képviselője a faliszéf, ami a legbiztonságosabb típusok közé sorolható.

A faliszéfet szó szerint be kell falazni, ez adja a széf olyan biztonságos voltát. A széfet három oldalról vastag beton falak, illetve tégla falak határolják, ennek köszönhetően nehezen hozzáférhető lesz a betörők számára. A beépítés akkor lesz valóban betörőbiztos, ha minden előírást követnek a szakemberek. A széf falba építéséhez léteznek bizonyos előírások, amiket betartva meg lehet alapozni a széf védelmét.

A fal kiválasztása alapvető szempont, leginkább egy belső fal ideális erre  a célra, ami nehezebben megközelíthető és az ingatlan zavartalan használatát sem befolyásolja. A biztosítók kategóriánként határozzák meg a széfet határoló falak ajánlott vastagságát. Ez jelenthet normál vagy megerősített betonozást a széf körül, illetve fémháló alkalmazását is. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy digitális faliszéf vagy kulcsos faliszéf kerül e a falba.

Az új széfet már úgy is meg tudja vásárolni, hogy az internetet hívja segítségül. Nézze meg a cégünk honlapját, ami egyben a webáruház oldala is és válasszon új faliszéfet az ingatlanába! A vásárlás nem csupán hihetetlenül egyszerű így, hanem garantáltan megbízható termékhez jut hozzá így. A széfek kiválasztásában a munkatársainktól tud kérni szakavatott segítséget. Keressen minket bizalommal a honlapon közzétett, egyik elérhetőségünkön és hamarosan kiszállítjuk az új széfjét!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu