Faliszéfek raktárról a széfüzletből.

Biztonságos és titkos védelem faliszéffel

faliszéf

Az otthonában is őrizheti az értékeit, ha felkészül a tárolásukra. A faliszéfekben minden vagyontárgya biztonságban lesz az illetéktelenek elől elrejtve.

Nem szeretné minden pénzét a bankban tartani vagy trezort bérelni az értéktárgyainak? Szüksége van arra, hogy mindig a közelében, karjnyújtásnyira legyenek bizonyos értékei? A széf egy jól bevált eszköz a megőrzésre, amit többen alkalmaznak, mint gondolná.

Az otthoni széfek nem csak az amerikai filmek tehetős szereplőinek a lakberendezési tárgyai. Egy saját széf beépíttetése és használata sok esetben indokolt és praktikus döntés. A széfek egyik képviselője a faliszéf, ami a legbiztonságosabb típusok közé sorolható.

A faliszéfet szó szerint be kell falazni, ez adja a széf olyan biztonságos voltát. A széfet három oldalról vastag beton falak, illetve tégla falak határolják, ennek köszönhetően nehezen hozzáférhető lesz a betörők számára. A beépítés akkor lesz valóban betörőbiztos, ha minden előírást követnek a szakemberek. A széf falba építéséhez léteznek bizonyos előírások, amiket betartva meg lehet alapozni a széf védelmét.

A fal kiválasztása alapvető szempont, leginkább egy belső fal ideális erre  a célra, ami nehezebben megközelíthető és az ingatlan zavartalan használatát sem befolyásolja. A biztosítók kategóriánként határozzák meg a széfet határoló falak ajánlott vastagságát. Ez jelenthet normál vagy megerősített betonozást a széf körül, illetve fémháló alkalmazását is. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy digitális faliszéf vagy kulcsos faliszéf kerül e a falba.

Az új széfet már úgy is meg tudja vásárolni, hogy az internetet hívja segítségül. Nézze meg a cégünk honlapját, ami egyben a webáruház oldala is és válasszon új faliszéfet az ingatlanába! A vásárlás nem csupán hihetetlenül egyszerű így, hanem garantáltan megbízható termékhez jut hozzá így. A széfek kiválasztásában a munkatársainktól tud kérni szakavatott segítséget. Keressen minket bizalommal a honlapon közzétett, egyik elérhetőségünkön és hamarosan kiszállítjuk az új széfjét!