Faliszéfek raktárról a széfüzletből.

Jól elrejthető megoldás az értékek tárolásához: praktikus faliszéf

faliszéfekÉpítkezik, és szeretne olyan helyről is gondoskodni, ahol biztonságban tárolhatja az értékeket? Szálláshely vagy nyaraló tulajdonosa? Válassza a faliszéfet!

Minden ember rendelkezik számára fontos értéktárgyakkal, nélkülözhetetlen dokumentumokkal, amelyek biztonságos tárolásáról igyekszik megfelelően gondoskodni. Az ékszerek, a pénz, és más értékek hatékony védelme is megoldható faliszéf használatával.

Otthonába, a nyaralójába, ha pedig üzemeltetőként tevékenykedik, akkor a szálláshelyre, és más létesítmény helyiségeibe is érdemes faliszéfet beépíteni. Ezt a szerkezetet kitűnően elrejtheti az ingatlanba érkezők szeme elől. Festménnyel, tükörrel, szekrénnyel egyaránt könnyen eltakarható, így könnyen kivitelezhető az elhelyezése.

A szabadon álló széfekhez hasonlóan a faliszéfek is választhatóak digitális vagy kulcsos zárral. Nálunk többféle változat áll rendelkezésre, így egyszerűen hozzájuthat az Ön számára tökéletes termékhez. Fontos, hogy mielőtt sor kerül a vásárlásra, alaposan átgondolja, hogy melyik típust részesíti előnyben, és mekkora méretű faliszéfet célszerű beszerezni.

Kulcsos vagy digitális faliszéfet érdemes alkalmazni?

A kulcsos faliszéf költséghatékonyabban biztosítható, mivel viszonylag könnyen előállítható a széfzár. Nem kell kódot megjegyezni, nem okozhat gondot a nyitás és a zárás. Ha viszont szeretne modernebb, kóddal használható eszközt, akkor érdemes a digitális faliszéf mellett dönteni. Ez a típus egyszerűen kezelhető, nincs szükség kulcs tárolására.

A saját ingatlanban beépített faliszéfért csak egyszer szükséges díjat kifizetni, ha sor került a beszerelésre, hosszú időn keresztül áll rendelkezésre. A lakók és a vendégek számára is megbízható megoldást jelent, nem kell aggódni az értékek épsége miatt, amíg távol van valaki.

Gondoskodjon az értékek magas szintű biztonságáról! Válasszon egyéni igényei szerint a faliszéfek közül jól felszerelt, online bármikor elérhető üzletünkben! Ha pedig tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!

Biztonságos és titkos védelem faliszéffel

faliszéf

Az otthonában is őrizheti az értékeit, ha felkészül a tárolásukra. A faliszéfekben minden vagyontárgya biztonságban lesz az illetéktelenek elől elrejtve.

Nem szeretné minden pénzét a bankban tartani vagy trezort bérelni az értéktárgyainak? Szüksége van arra, hogy mindig a közelében, karjnyújtásnyira legyenek bizonyos értékei? A széf egy jól bevált eszköz a megőrzésre, amit többen alkalmaznak, mint gondolná.

Az otthoni széfek nem csak az amerikai filmek tehetős szereplőinek a lakberendezési tárgyai. Egy saját széf beépíttetése és használata sok esetben indokolt és praktikus döntés. A széfek egyik képviselője a faliszéf, ami a legbiztonságosabb típusok közé sorolható.

A faliszéfet szó szerint be kell falazni, ez adja a széf olyan biztonságos voltát. A széfet három oldalról vastag beton falak, illetve tégla falak határolják, ennek köszönhetően nehezen hozzáférhető lesz a betörők számára. A beépítés akkor lesz valóban betörőbiztos, ha minden előírást követnek a szakemberek. A széf falba építéséhez léteznek bizonyos előírások, amiket betartva meg lehet alapozni a széf védelmét.

A fal kiválasztása alapvető szempont, leginkább egy belső fal ideális erre  a célra, ami nehezebben megközelíthető és az ingatlan zavartalan használatát sem befolyásolja. A biztosítók kategóriánként határozzák meg a széfet határoló falak ajánlott vastagságát. Ez jelenthet normál vagy megerősített betonozást a széf körül, illetve fémháló alkalmazását is. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy digitális faliszéf vagy kulcsos faliszéf kerül e a falba.

Az új széfet már úgy is meg tudja vásárolni, hogy az internetet hívja segítségül. Nézze meg a cégünk honlapját, ami egyben a webáruház oldala is és válasszon új faliszéfet az ingatlanába! A vásárlás nem csupán hihetetlenül egyszerű így, hanem garantáltan megbízható termékhez jut hozzá így. A széfek kiválasztásában a munkatársainktól tud kérni szakavatott segítséget. Keressen minket bizalommal a honlapon közzétett, egyik elérhetőségünkön és hamarosan kiszállítjuk az új széfjét!