Tűzálló páncélszekrények raktárról a széfüzletből.


Tűzálló páncélszekrények magas biztosítási értékhatárral

Tűzálló páncélszekrény

Tűzálló páncélszekrényben a rablók és a tűzesetek elől is biztonságban tudhatja az értékeit. Az üzletünk tűzálló széfekből is a legmagasabb minőséget kínálja.

A Titan tűzálló páncélszekrény az egyik olyan modell, amiben tökéletesen ötvöződik minden tulajdonság, amire csak egy széf képes lehet. A Titan páncélszekrényeket mindenkinek ajánljuk a figyelmébe, aki nemcsak a betolakodóktól tart, hanem az egyéb biztonsági kockázatokat is szeretné felszámolni. Egyetlen Griffon Titan Safe a tűzálló páncélszekrények minden, pozitív tulajdonságával rendelkezik.

tűzálló páncélszekrény a hagyományos páncélszekrény speciális típusa. Egy tűzálló páncélszekrény nem csak vagyonvédelemre képes, emellett tűzvédelemre is alkalmas berendezés. A páncélszekrény fala erős, edzett acélból készül, amit több rétegben építenek meg, a falak közé pedig speciális töltet kerül, például szendvicsszerkezet. A tűzálló páncélszekrény anyaga, szerkezete, súlya, ellenálló képessége is jobb, mint egy, csak vagyonvédelemre tervezett modellé. 

A Griffon Titan tűzálló páncélszekrényekből olyan modellek találhatóak a termék kínálatunkban, amik 20, illetve 70 millió forint MABISZ biztosítási értékhatár ajánlással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a páncélszekrény tulajdonosa ekkora értékben tud MABISZ biztosítást kötni arra, amit a páncélszekrényben tárol. Egy tűzálló páncélszekrény a menedéke lehet iratoknak, adathordozóknak, pótolhatatlan értéktárgyaknak stb. A nyitás kulcsos vagy pedig digitális nyitású zárszerkezettel is történhet, falhoz és padlóhoz is rögzíthető, modelltől függően. Válasszon tűzállósági, biztonsági kategóriában több szinten elérhető modelljeinkből!

A széfüzletünkből biztonságosan tud kiváló minőségben, online kapható páncélszekrényekből válogatni és rendelni. Az értékeit tartsa biztonságban, válassza a legnagyobb védelmet nyújtó páncélszekrényt! A termékeinket raktárról szállítjuk ki a megadott címre, rövid határidővel. Bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal az elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu