Páncélszekrények raktárról a széfüzletből.

Páncélszekrény, a többféle változatú értékőrző

PáncélszekrényOtthonába keres páncélszekrényt? Irodai felhasználásra rendelne széfet? Üzletünkben minden kérést teljesítünk, megtalálhatja a legmegfelelőbb megoldást.

A páncélszekrény használata egyre inkább elterjedt. Nem csak a különböző munkahelyeken, a szolgáltatóhelyeken, az irodákban, az intézményekben, hanem a családok otthonában is szükség van rájuk. Az értékek biztonságos tárolása csak ezekben lehetséges.

Cégünk már régóta foglalkozik a páncélszekrény értékesítésével, ami megrendelhető, és kipróbálható személyesen is. Nem csak a szállítást és a telepítést oldjuk meg, hanem karbantartást is végzünk.

A páncélszekrényeink MABISZ minősítéssel rendelkeznek, így a biztosítótársaságok is elfogadják ezeket a tárolóeszközöket. Megtekintheti a besorolásokat, a tűzállósági jellemzőket, és rendelhet a bőséges kínálatból. A nálunk kapható, ellenálló, időtálló páncélszekrények teljes mértékben ellátják a feladatukat, és minden elvárásnak megfelelnek.

Vásárolhat páncélszekrényt otthonra, munkatársainktól minden segítséget megkap. Nyugodtan élhet, mivel az ékszerei, a készpénze és az egyéb értékei megközelíthetetlenek lesznek az idegenek számára. Megrendelheti az irodaházba a legmegfelelőbb változatot, így teljes biztonságban lesznek az értékek.

Választhatja a kulcsos páncélszekrényt, de lehetőség van a modern technika alkalmazásával elkészült digitális páncélszekrény beszerzésére is. Érdemes akcióinkat megtekinteni, így még kedvezőbb áron juthat hozzá a termékekhez.

A nálunk kapható széfek edzett acélból készülnek, fúrás ellen védettek, a zárszerkezet pedig teljes mértékű biztonságot ad. Lehetőség van mechanikus páncélszekrény telepítésére is. A rögzítés többféle módon megoldható. Munkatársaink precízen látják el a feladatukat, és minden esetben a legjobb megoldást javasolják.

Ha magánszemélyként szeretné a legnagyobb védelemmel ellátni az értékeit, akkor vásároljon otthoni páncélszekrényt! Amennyiben a cégének van szüksége széfre, szintén érdemes bennünket felkeresni.

Szerezze be a páncélszekrényt MABISZ minősítéssel! Jelezze egyéni igényeit, és jusson hozzá egyszerűen a megfelelő termékhez!