Széfek típusai a különböző elvárások szerint

  • Post category:Blog
  • Reading time:4 perc olvasás

Szeretné az értékeit a távolléte során is biztonságban tudni? Egyéni igényei szerint zárható eszközt keres? Ismerkedjen meg a széfek típusaival, és válasszon könnyen! 

Mindenki őriz számára fontos dokumentumokat, és óvja a kulcsait, a pénzét, valamint más értéktárgyait. Ezeket sokan otthon tárolják, és vannak, akik az irodában, vagy más helyszínen raktározzák. Attól függően, hogy pontosan mekkora méretű és értékű dolgokról van szó, más-más méretű és kialakítású eszközök nyújtanak megoldást

Minden esetben a legjobb módszer a széf használata, azonban egyáltalán nem mindegy, melyik változat alkalmazására kerül sor. Érdemes a széfek típusaival megismerkedni, így nem okozhat gondot a megfelelő választás. 

A fali széfek a falüregbe süllyeszthetőek, helytakarékos megoldást nyújtanak, azonban kötelező ezeket megfelelő vastagságú vasalt betonnal körbevenni. Éppen ezért fontos előre tervezni, és építés, felújítás esetén a lehető legjobb helyet választani.

A legbiztonságosabb megoldások egyikét biztosítják a padlószéfek, amelyeket lényeges csavarokkal is rögzíteni. Nem a legkényelmesebb módszerek, viszont magas fokú biztonságot nyújtanak.

A bútorszéfek nem csak bútorba kerülve tesznek nagy szolgálatot. Állhatnak szabadon is, azonban mindenképp szükség van a betonhoz, falhoz rögzítésre. Üzletben, létesítmény területén, szolgáltatóhelyen kiváló módszer ezeket a termékeket használni.

Ha komolyabb védelemre van szükség a széfeknél, akkor célszerű a páncélszekrények sorából vásárolni. Bárhol alkalmazhatóak, többféle módon zárhatóak, viszont lényeges a célnak megfelelően választani. 

A pénzbedobós széfek, a pénzkazetták olyan környezetben elengedhetetlenek, ahol nagy készpénzforgalomra lehet számítani. Előnye, hogy a pénz biztonságos elhelyezéséhez nincs szükség az ajtó kinyitására. 

Gondoskodjon az értékei magas fokú védelméről egyszerűen! Válasszon a különböző széftípusok közül, és szerezze be az Ön számára leginkább megfelelő terméket! Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, így bárhol szeretné a zárható, biztonságot nyújtó eszközt alkalmazni, könnyen juthat megfelelő megoldásra. 

Lehetősége van online informálódni, amennyiben pedig kérdése merül fel, vagy tanácsra van szüksége, készséggel állunk a rendelkezésére. Keressen bennünket bizalommal!