Padlószéfek raktárról a széfüzletből.

Milyen érvek szólnak a padlószéf mellett?

padlószéfMilyen előnyökkel rendelkezik egy padlószéf a több széf típussal szemben? Rejtse az értékeit olyan trezorba, amiben maximálisan megbízhat!

A biztonság fenntartásának számos eszköze van, kezdve a riasztórendszerektől a nehezen feltörhető zárakig. A nagyobb értékkel bíró tárgyaknak, készpénznek nem biztos, hogy elegendő ennyi, érdemes egy otthoni széfet is beszerezni.

A padlószéf mellett szóló érvek

A padlószéf  egyike azoknak a széf típusoknak, amiket gyakran választanak a vásárlók. Az ok egyszerű, bizonyította, hogy meg tud felelni a fő elvárásoknak.

  1. Egy padlószéf mellett szól, hogy az átlagosnál nagyobb tároló kapacitással is készülhet, ezért több dolog, egyszerre, egy helyen biztonságosan tárolható. Készül belőle, kisebb és nagyobb méretű is, de egy kisebb doboz kapacitásával már tud számolni a tulajdonos.
  2. A padlószéf  egyike azoknak a széfeknek, amit jól el lehet rejteni. Általában a padlóban alakítanak ki a számára helyet. Az előírás szerint be kell betonozni a stabil rögzítés érdekében. A széf tetejét el lehet rejteni szőnyeggel vagy valamilyen álcával, de akár kisebb bútor is kerülhet fölé. A bútort csak akkor érdemes a széf fölé helyezni, ha egyébként ritkábban nyitják és zárják a tárolót.
  3. A padlószéf megtalálása és eltávolítása is nehézséget okoz, ennek köszönhetően a rablók elé több akadály is gördül, ha bűncselekményt terveznek a tulajdonosok távollétében. Diszkrét, de annál hatékonyabb értékmegőrzést tesz lehetővé.
  4. A széf nincs kézenfekvő helyen, de a tulajdonos számára könnyen megközelíthető, nem kell érte nyújtózkodni vagy bútorokat eltolni, hogy kinyithassa.

A széfekből több típust tudunk kínálni azoknak a vásárlóknak, akik szeretnék saját trezorban tartani a vagyontárgyaikat. A webáruházunkban a páncélszekrényektől a pénzkazettákig széles skálán mozog a termékek kínálata.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és szívesen nyújtunk tájékoztatást az Önt érdeklő termékekről, illetve az elérhető szolgáltatásainkról.