H26K páncélszekrény: biztonság elérhető áron

  • Post category:Blog
  • Reading time:2 perc olvasás

Olyan széfet keres, amelyben biztonságban tudhatja az értékeit, de nem szeretne vagyonokat áldozni rá? A H26K páncélszekrény ugyanazt a biztonságot képes nyújtani, mint a lényegesen magasabb árú típusok, ám ennek költsége jóval alacsonyabb.

H26K páncélszekrény edzett acélból készült, és a zárszerkezete felfúrás ellen mangán acéllappal védett. Az ajtaja 14 mm vastagságú, lézervágott darab, mely ellenáll a különösen erős behatásoknak is, és 90 fokban nyitható, a széf teste pedig duplafalú, megerősített, és acélból készül. A biztonsági zárszerkezetnek köszönhető a széf kiemelkedő biztonsági szintje, ugyanis kéttollú, mangánnal erősített kulcs tartozik hozzá, a zárás pedig több irányban, acél hevederekkel történik. Fontos még, hogy a H26K páncélszekrény egyaránt rögzíthető falhoz és padlóhoz is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a H26K páncélszekrény, tekintse meg kínálatunkban, majd rendelje is meg csupán néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!