Tűzálló páncélszekrény: semmi sem árthat neki!

  • Post category:Blog
  • Reading time:2 perc olvasás

Egy páncélszekrény az értékeink védelmére szolgál, de sokan azt gondolják, hogy csupán az illetéktelenek ellen véd. Sajnos azonban előfordulhatnak olyan balesetek is, ahol az értéktárgyaink anélkül válhatnak semmivé, hogy bárki is hozzájuk ért volna; ilyen például egy tűzeset is. Létezik azonban ez ellen is védelem, mégpedig a tűzálló páncélszekrények képében!

Egy lakástűzben akár 4-600 °C-os hőmérséklet is lehet, ami egy egyszerűbb páncélszekrény falait olyannyira áthevítheti, hogy a benne található értéktárgyak károsodhatnak, sőt, akár meg is semmisülhetnek. A tűzálló páncélszekrények lényege a többrétegű fal, illetve ajtó, amely rétegek között pedig szigetelés található, így a külső hőmérséklet nem jut el a belsejükig, vagyis a tartalmuk sérülésmentes lesz a tűz eloltása után.

Amennyiben tűzálló páncélszekrényt szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!