Miért fontos a MABISZ minősítés a széfek esetében?

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Magas fokú biztonságra van szükség az értékei védelme érdekében? Válasszon a MABISZ minősítéssel rendelkező széfek közül!

Mindenkinek vannak értékei, amelyek biztonságáról fontos megfelelően gondoskodni. Vannak olyan tárgyak, dokumentumok, amiket nem csak elkülönítve, hanem fokozott biztonságban szükséges tárolni. Nem mindig elegendő a hagyományos kialakítású széf, hiszen adódhatnak szélsőséges körülmények, amelyekkel szemben nem biztos, hogy ez ideális megoldás.

A megfelelő biztonsági szint eléréséhez elengedhetetlen a prémium anyagok felhasználásával készült, minősített széf elhelyezése. A minősítés kiadásakor a szakemberek megvizsgálják, hogy milyen biztonságot nyújt az adott eszköz. 

A MABISZ minősítéshez kockázatvállalási értékhatárok tartoznak, amelyekről célszerű tájékozódni. A tűzállósági időtartam szerint is megkülönböztethetőek a termékek, így ezt tekintve is többféle változat közül lehet a tökéletes eszközt kiválasztani. 

Nem csak a beszerzés során szükséges körültekintően eljárni, hanem a telepítés alkalmával is. A szakember által végzett munka lehetővé teszi, hogy semmilyen gond ne alakuljon ki a későbbiek során. Csak így garantálható a magas fokú biztonság, és a biztosítók által megkövetelt az előírásoknak megfelelő módon történő telepítés

Érdemes hozzánk fordulni, így egy helyen intézheti a vásárlást, valamint a telepítéssel kapcsolatos teendőket. Több éves tapasztalattal, szakszerűen kerülhet sor az elhelyezésre. 

Nálunk könnyen megtalálhatja a célnak leginkább megfelelő, minősített széfet. Az értékek magas fokú védelmére alkalmas eszközök többféle méretben elérhetőek, így bárhol szeretné elhelyezni, hamar juthat kiváló megoldásra. 

Számos külső hatás okozhat problémákat, amelyeket megelőzhet, ha a tőlünk beszerezhető, MABISZ minősítéssel rendelkező termékek valamelyikét alkalmazza. Minden fontos tulajdonságról tájékoztatjuk, így a kockázatvállalási értékhatárról, a tűzállósági időtartamról is. Tekintse meg széles kínálatunkat, és forduljon hozzánk egyéni igényeivel!