A H28K páncélszekrényről röviden

  • Post category:Blog
  • Reading time:2 perc olvasás

Aki páncélszekrényt keres, annak érdemes alaposan utánajárnia a kinézett termékeknek, mert sok múlhat azon, hogy egy-egy modell mennyire ellenálló. Szerencsére ebben segítenek a MABISZ feltörési kategóriák. Ez egy egységes besorolás, ami azt jelzi, hogy a széfhez milyen kockázatvállalási értékhatár tartozik. Az általunk kínált H28K páncélszekrény az E kategóriába sorolandó. Nézzük, ez mit is jelent pontosan!

H28K páncélszekrény az elérhető ára ellenére 8.000.000 Ft-os biztosítási értékhatárral rendelkezik. Ez a duplájára, vagyis 16.000.000 Ft-ra növelhető riasztórendszerbe való bekötéssel. A páncélszekrény nagyon erős, masszív felépítésű, edzett acélból készült, és nagy előnye, hogy falhoz és padlóhoz is rögzíthető. A H28K páncélszekrény maximális védelmet nyújt a benne elhelyezett értékeknek. 

Amennyiben széfet, páncélszekrényt szeretne vásárolni, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Döntsön Ön is a kiváló ár-érték arányú H28K páncélszekrény mellett, és nem fog csalódni!