Tűzálló iratszekrény kiváló minőségben a magas fokú biztonságért

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Az iratok biztonságos tárolására keres megoldást? Minősített széfre van szüksége? A digitális vagy kulcsos tűzálló iratszekrényhez hozzájuthat egyszerűen. 

A magánszemélyek és a cégek egyaránt igyekeznek az értéktárgyak biztonságáról gondoskodni. Nem csak az épületek, a gépek, az autók, és az egyéb berendezések megóvása fontos, hanem a különböző iratok, dokumentumok, értékpapírok megfelelő elhelyezése is. 

Az intézményekben, az irodaházakban, és más munkahelyeken rengeteg olyan irat található, amelyek hiánya óriási problémát jelentene, a pótlása pedig lehetetlen lenne. Ezeknek a megóvása külön feladatot jelent, amit körültekintően kell megoldani. 

Nem csak az illetéktelen személyektől szükséges óvni a dokumentumokat, hanem a víztől, a tűztől, és minden más hatástól. A legnagyobb kihívás a lángokkal szemben való elhatárolás, amit a tűzálló iratszekrények teljes mértékben el tudnak látni. Ezek a berendezések edzett acélból készülnek, tűzálló szigeteléssel vannak ellátva, kiváló minőségű termékek. 

Cégünk már régóta végzi a tevékenységét a biztonságtechnika területén, és igyekszünk a kívánságoknak eleget tenni. A digitális vagy kulcsos tűzálló iratszekrényeink a MABISZ által minősített, minden előírásnak megfelelő páncélszekrények. 

Különböző változatokkal várjuk a vevőinket, rendelkezésre állnak az egy- és kétajtós berendezések. Megtalálhatóak a kisebb és a nagyobb méretű széfek egyaránt. A dupla fal, az erős rögzítőfülek teljes védelmet nyújtanak a bennük tárolt iratoknak. A belső, kulccsal zárható rekesz lehetővé teszi a különösen nagy értékű iratok, értékpapírok elkülönített elhelyezését. A zárszerkezet fúrásvédett és erősített, így a kulcsos biztonsági zár kiváló védelmet ad

Cégünk minden segítséget megad a megrendelés során, vállaljuk a szállítást, és szükség esetén a helyszínen való, előírásoknak megfelelően történő rögzítést. 

Hosszú élettartamú, tűzálló iratszekrényeinkhez kedvező áron juthat hozzá. Válasszon a termékeink közül, és biztosítsa a legmagasabb fokú védelmet! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket bizalommal!