Páncélszekrények széles választékban!

Páncélszekrényekre számos esetben lehet szükség, a rendeltetésük azonban ugyanaz: megóvni az értékeinket. Már az ókori Rómában is léteztek olyan berendezések, amelyekben biztonságosan lehetett tárolni az ékszereket, aranyat és más értékeket, ám természetesen ezek még nem értek fel a mai páncélszekrények színvonalával. Napjainkban igen széles választékban találhatunk széfeket és más értéktárolókat, így gyakorlatilag semmi nem akadályozhatja meg az értékeink védelmét.

Csupán néhány tényezőt kell figyelembe vennünk a páncélszekrény kiválasztásakor: egyrészt a benne tárolandó értéktárgyak mennyiségét és méretét, hiszen ez határozza meg a széf méreteit, emellett a biztonsági szint is fontos, amit a zárszerkezet, illetve a különféle megerősítések alapján tudunk eldönteni, a végső szempont pedig az ár. Ez utóbbi azonban nem szabad, hogy a legfontosabb legyen, hiszen az értékeink bizonyosan többet érnek!

Amennyiben páncélszekrényt szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu