Gondoskodjon értékei biztonságáról páncélszekrény használatával!

  • Post category:Blog
  • Reading time:2 perc olvasás

Az értékes dolgok megőrzésére ma is elterjedt szokás páncélszekrényt használni. Ha valamit meg akarunk óvni, csak berakjuk a páncélszekrénybe, rá zárjuk az ajtót, és nem kerül illetéktelen kezekbe. A páncélszekrény háromféle lehet a zárás módja alapján: hagyományos kulcsos, mechanikusan záródó vagy pedig modernebb, digitális.

A kulcsos, klasszikus változatnak megvan az az előnye, hogy biztonság érzetet ad a tulajdonosának, ha a kulcsot magánál tudhatja, amiről csak ő tudja, hol van, és akkor veszi elő, amikor úgy dönt. A digitális és mechanikus modellekhez csak a kódot kell beütni és már záródik, nyílik is a páncélszekrény ajtaja, de olyan is van, amihez emellett kulcs is tartozik. 

Termékeink között mindhárom típusú páncélszekrényből van megvásárolható modell, mindegyik erős és biztonságos, feltörés ellen sokoldalúan védett. Igény szerint falhoz vagy padlóhoz is lehet rögzíteni a termékeket, melyeket irodákba, otthonokba is ajánlunk. A páncélszekrényekről szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást elérhetőségeink egyikén!