Páncélszekrények minden méretben, minden igényre!

Az értékeink őrzése mondhatni belénk van kódolva, így mondhatjuk, hogy mindenki megteszi, amit csak tud, hogy megvédje a tulajdonát. Nem mindegy azonban, hogy milyen módokon, illetve eszközök segítségével tesszük ezt, hiszen vannak olyan értékek, amelyeket nem elegendő csupán eltenni egy fiók mélyére. A különösen nagy értékű tárgyakat érdemes páncélszekrényben őrizni, mert ez elbizonytalaníthat bárkit, aki az eltulajdonításukra törekszik.

páncélszekrények kínálata igen széles, hiszen többféle igényt kell kielégíteniük. Egy kisebb széfben készpénzt és ékszereket lehet tárolni, illetve gyakorlatilag bármit, ami beléjük fér, egy nagyobb méretű tárgy számára azonban nem elegendőek. Festményeket például lehetetlen egy általános méretű széfben elhelyezni, ezért létezik olyan páncélszekrény, amely kifejezetten erre a célra szolgál.

Amennyiben szeretné biztonságban tudni az értékeit, vásároljon páncélszekrényt kínálatunkból! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Direkt értékesítés:(06-70) 253-8919
Üzleti értékesítés:(06-1) 436-0384
Adminisztráció, Pénzügy:(06-1) 430-1930
Szerviz és karbantartás:(06-20) 326-8654
E-mail:info@szef-97.hu