A faliszéfekről és előnyeikről bővebben

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Faliszéf, bútorszéf vagy padlóba építhető modell legyen az új széf egy ingatlanban? A választás nem egyszerű, ha növelni szeretné a biztonságot.

A faliszéf egyike a leggyakrabban választott széf típusoknak. Ebből a fajtából is készül hagyományos, kulcsos faliszéf és a modernebb, digitális változat is. A vásárlók számára az egyik legfontosabb tulajdonság természetesen a nagy fokú biztonság, amit egy széf nyújtani tud, de az egyéb jellemzőket is sorra kell venni.

faliszéf elhelyezésének szempontjából talán az egyik legjobb érv az, hogy bármilyen magasságba el lehet helyezni a széfet. A széf ennek köszönhetően kényelmesen elérhető és az elrejtéséhez is kreatív lehetőségek közül lehet válogatni. A faliszéf viszont beépítést kíván, amit ugyan utólag is lehet kivitelezni, de számolni kell a falbontással. A legjobb az, ha előre gondolkodik a tulajdonos és az építkezésnél belekalkulálja a széf beépítését  vagy egy felújításnál  rendeli meg a széf telepítését.

Az erős beton fal, ami körbeveszi a széfet, már önmagában is plusz védelmet jelent a széfben elhelyezett vagyontárgyak számára. A faliszéf ajtaja az, ami speciális anyagból, megerősített vastagságban készül .Csakis főfalba szabad széfet beépíttetni a beépítéssel járó munkák miatt. Számolni kell a magasabb költségekkel is, hiszen a bútorszéfet csak el kell helyezni, nincs szükség további szolgáltatást igénybe venni a beépítéshez. A faliszéf előnyei miatt azonban megéri ezt a típust választani széf vásárláskor.

A faliszéf digitális vagy kulcsos változatban is készül. Ez már személyes döntés kérdése, hogy melyiket részesíti előnyben a megrendelő. Fontosabb a széf biztonsági besorolása, illetve minősítése, ami a megbízhatóságot támogatja. 

A széf üzletünkben online is áttekintheti a termékeink palettáját, ha eldöntötte, hogy új széfre van szüksége. A széf rendelésben örömmel nyújtunk szakmai segítséget. Lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal, ha szeretne kérdéseket feltenni az Önt érdeklő termékekről! A weboldalon szerepelnek elérhetőségeink.