Bútorszéf vásárlási tanácsok

  • Post category:Blog
  • Reading time:3 perc olvasás

Bútorszéfet vásárolni elsőre nem tűnik egyszerűnek. Tanácsainkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik most választják ki az első széfüket!

Amikor egy új használati tárgyat vagy berendezést szeretnénk vásárolni, akkor fel kell tennünk magunknak a kérdést: valóban szükségünk van e rá? A nagy értékű vagyontárgyak, dokumentumok, pénzösszegek nincsenek biztos helyen a párna alatt vagy a kávés dobozban. Egy erős széf tud nyújtani olyan védelmet, ami elegendőnek bizonyul a rablók, betörők ellen. Amennyiben nem bankban szeretné valaki tárolni az értékeit, hanem a közvetlen közelében, akkor a bútorszéfek használatát javasoljuk.

A bútorszéf a padlóhoz vagy falhoz rögzíthető széfek csoportjába tartozik. A viszonylag kis méretű, kis helyet foglaló széfeket soroljuk ide, amikbe átlagos méretű tárgyakat lehet zárni. A megfelelő széf kiválasztásánál ezek kulcskérdések. Mit, mennyit és mekkora méretben szeretnénk tárolni, a széf maga pedig hol kap majd helyet. Üzletben, irodában, otthon is jut hely egy kompakt bútorszéfnek.

A következő kérdés az egyik legfontosabb vagyis a széf biztonsági minősítése. Ez a minősítés megmutatja, hogy mire képes a széf, ha védelemről van szó. Az általunk értékesített bútorszéfek a magyarországi MABISZ minősítéssel vannak ellátva. A Magyar Biztosítók Szövetsége aszerint jelöli a széfeket, hogy milyen értékhatárig biztosíthatóak.

Végül el kell dönteni, hogy a széf milyen zárral készüljön. A mi bútorszéfjeink digitálisak, illetve vannak hagyományos, kulcsos bútorszéfek is a termék kínálatban. A bútorszéf mindkét változatban biztonságos, kóddal és kulcsokkal is ellátja a funkcióját, lényegesebb, hogy mennyire tud eleget tenni a feladatának.

A bútorszéfjeink iránt érdeklődik és azt tervezi, hogy vásárol egy új darabot saját használatra? Nem is lehetne jobb helyen, mert a mi választékunkban kedvező áron talál megbízható széfeket több árkategóriában és típusban is! Lépjen kapcsolatba a cégünk munkatársaival, ha szeretne felvilágosítást kérni az Önt érdeklő széfekről!